Despre New Smart Property

New Smart Property  este o agentie imobiliara din Oradea care a luat nastere din ambitia de a demonstra ca serviciile imobiliare pot fi imbunatatite considerabil in aceasta perioada. Speram la maturizarea pietei imobiliare din Romania si suntem aici pentru a face ca acest lucru sa se intample. Oferim servicii imobiliare bazate pe promtitudine, transparenta, seriozitate si respect fata de parteneri.

  

New Smart Property va ofera cu promtitudine urmatoarele servicii: 

 

  • Consultanta imobiliara completa pentru orice tranzactie imobiliara: vanzare, cumparare, inchiriere pentru toate tipurile de proprietati: apartamente, case, terenuri, spatii comerciale, spatii industriale, cladiri de birouri sau spatii pentru birouri 
  • Servicii de administrare a proprietatilor individuale 
  • Servicii complementare tranzactiilor imobiliare: asistenta juridica si financiara 

 

Echipa noastra formata din consultanti/parteneri imobiliari tineri, dinamici va va consilia pe tot parcursul tranzactiei imobiliare. Consideram ca timpul clientilor nostri, la fel ca si al nostru, este extrem de pretios, de aceea vom incerca sa satisfacem cele mai dificile cereri in cel mai scurt timp. Daca doriti sa va convingeti contactati-ne la adresa de mail office@newsmartproperty.ro pentru a lansa o noua provocare. 

 

Ne puteti contacta pe Ne puteti contacta pe